Contact

Supportbelofte

5 Goede redenen om voor Siohosting te kiezen

1. Supportbelofte
We staan garant voor een persoonlijke kordate service en trachten de noden van al onze klanten zo goed mogelijk in te vullen. Schrik dan ook niet als we elkaar snel met de voornaam aanspreken. Dat maakt deel uit van onze cultuur.

Je krijgt van ons geen standaard nietszeggende mail, maar een persoonlijk antwoord op je vraag.

2. Betrouwbare partners - Strikte afspraken
Ons parcours van de laatste jaren in de hostingwereld heeft ons alvast geleerd steeds te werken met betrouwbare partijen op basis van strikte afspraken (of SLA's)

3. Prijs - kwaliteit verhouding
We zijn niet duur. Onze prijs - kwaliteit verhouding behoort tot de laagste uit de markt en we trachten ons te onderscheiden door meer te bieden voor hetzelfde geld. We merken ook dat er "Cheap hosting" formules bestaan. Ons advies: 'Bezint eer ge begint'.

4. Up-to-date technologie
We werken met betrouwbare hardware en high-end materiaal. We trachten ook continue te evolueren met nieuwe technologieën.

5. Open voor kritiek
Wellicht is er toch een reden waarom je niet zou kiezen voor Siohosting. Geen probleem en alle begrip hiervoor. Vertel ons gerust wat je minder aanspreekt in ons verhaal of manier van werken. We staan open voor kritiek en zoeken continue naar verbetering.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten als klant. Heb je nog vragen, stuur gerust een mail naar info@siohosting.be

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren via email of telefoon.

info@siohosting.be +32 52 28 05 01