Contact

Sio Fans

Heel wat bedrijven en particulieren gingen u al voor en zijn actieve Sio-fans geworden. Onze klanten liggen verspreid over heel Vlaanderen. Dit biedt u een bijkomende garantie dat heel wat klanten samen met u een goede keuze gemaakt hebben om voor Siohosting te kiezen.

Sio klanten Vlaanderen

Sio fans aan het woord...

Siohosting is ook sociaal geëngageerd!

Bent u zelf betrokken in een goed doel? Contacteer ons dan gerust. We evalueren graag of we hier een duwtje in de rug kunnen geven.

Support4Nepal

Nepal, een land waar claxonneren een nationale sport is en de auto's zich niet aan de verkeersregels houden. Waar er koeien midden op de web lopen, waar je in de bergdorpen geen glas in de ramen vindt en waar de elektriciteit voortdurend uitvalt.

Nepal is ook het dak van de wereld met de hoogde berg in zijn bezit. Droomland bij uitstek voor vele trekkers uit alle hoeken van de wereld. Toch schuilt er achter de prachtige natuurlijke rijkdommen van dit land zeer veel armoede en corruptie.

Siohosting steunt Support4Nepal

Support4Nepal heeft een roeping. Gebeten door de reismicrobe, niet louter de wereld ontdekken, maar vooral mensen helpen. Wij vertalen dit naar het ondernemen van actie. Wij zijn geglobaliseerde wereldburgers die niet alleen financiële steun willen geven, maar zelf de handen uit de mouwen willen steken om bij te dragen aan een betere wereld. Support4Nepal wil de 21e eeuw jongeren uit verschillende culturen dichter bij elkaar brengen om zo hun blik op de wereld te verruimen door te participeren in lokale ontwikkelings- en humanitaire projecten. Wij zijn er van overtuigd dat als iedereen iets doet voor zijn medemens, ook al is het maar iets heel klein, dit zal bijdragen aan een betere wereld. Vandaar ons motto: 'Be the change you want to see in the world' (Ghandi)

Dankzij Siohosting kunnen we zonder kosten de updates over onze projecten de wereld insturen. In naam van onze Nepalese vrienden en alle kinderen die we helpen, Bedankt!

Kodiel VZW

Kodiel is een VZW die zich richt op de opvang van thuislozen door hen een plek te bieden waar ze graag naar toe komen. Op de boerderij te Merchtem (Peizegem) wordt hen een waaier van activiteiten aangeboden.

Siohosting steunt Kodiel VZW

Zo streven zij er bijvoorbeeld naar om deelnemers opnieuw zin te geven om 's morgens op te staan en in de dag actief bezig te zijn of om gewoon een vorm van ontspanning te bieden, indien ze de behoefte hebben om er even tussenuit te zijn. Siohosting sponsort graag de werken van Kodiel door het aanbieden van een gratis hosting.

x

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren via email of telefoon.

info@siohosting.be +32 52 28 05 01