FAQ

Kennisbank

Veel gestelde vragen

Mijn controlepaneel of webmail geeft een Brute Force Protection waarschuwing
Wanneer te dikwijls na elkaar getracht wordt in te loggen met foutieve gegevens, zij het op het...
Wat betekent (shared) hosting ?
Webhosting betekent het aanbieden van ruimte op servers op het World Wide Web. Deze ruimte kan...

Vragen per categorie

DNS (4)

Deze rubriek geeft een aantal technische topics rond DNS weer.

Dank voor de snelle service

Tevreden over de dienstverlening

Bedankt voor de goede service

Indien de login niet werkt op deze manier, kan je via volgende link inloggen: www.siomail.be